Onder de naam ‘Kunst in Teylingen’ biedt de gemeente Teylingen lokale kunstenaars de mogelijkheid hun werk te exposeren. Van 2 maart tot en met 30 april zijn de werken van beide kunstenaars uit Sassenheim, te bewonderen in de hal en de vitrines van het bestuurscentrum in Voorhout.

Lisette maakt collageportretten, opgebouwd uit knipsels, foto’s en andere zaken, die met het onderwerp te maken hebben. Ze won al meerdere prijzen met haar werk en mocht vorig jaar in het Rijksmuseum hangen, tijdens de speciale ‘Lang leve Rembrandt’ tentoonstelling.

Bea maakt draagbare kunstwerken. In haar werk zijn veel gerecyclede en onverwachte elementen terug te vinden. Waarbij vorm, kleur en het materiaal van belang zijn bij het creëren van objecten, die uitdagen tot een gesprek en tegelijkertijd de drager sieren.

Hoewel het werk van beide kunstenaars zeer verschillend lijkt, zijn er overeenkomsten te vinden; beiden werken namelijk met gerecycled materiaal, elk stuk is uniek en vertelt een verhaal. Meer informatie over het werk van beiden is te vinden op www.mixupart.nl & www.bcjewelry.nl

Opening

De officiële opening van de expositie van Lisette Hogewoning en Bea Knijf in bestuurscentrum Voorhout op 12 maart heeft een speciale muzikale omlijsting van Americana muziek artiest Pam MacBeth. De muziek van Pam is een belangrijke inspiratiebron voor Bea en we zijn dan ook zeer vereerd, dat zij de muzikale omlijsting wil verzorgen.

Tussen 19.00 en 19.45 speelt MacBeth, met een onderbreking voor de opening van de tentoonstelling door de wethouder, Arno van Kempen, in de hal van het bestuurscentrum Teylingen, Raadhuisplein 1 Voorhout. De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 08:30-17:00 uur.

Update: deze expositie is na 1 week gesloten ivm Covid-19

Meer informatie over Exposities