Workshop ‘Collage’

Iedereen die een workshop heeft gevolgd, verzucht “ik wist niet dat het zo leuk was!”.
Een workshop collage maken duurt 2,5 uur. In deze tijd leer je een eenvoudige collage te maken. Alle materialen (canvasdoek 18×24 of 20×20 cm, tijdschriften, lijm etc.) zijn aanwezig. Misschien heb je iets wat speciaal voor je is, zoals bijv. een foto, een tekst of afbeelding uit een tijdschrift of krant, die bij je past, jouw favoriete tijdschrift etc. Wanneer je dit meeneemt kun je het gebruiken in je collage en er zo een persoonlijk verhaal van maken.

Kosten: Een enkele workshop € 35,- p.p.

Vlinder - €50,- Collage (19 x 19)

Masterclass ‘Collage’

In de masterclass van 5 lessen maak je een collage van 30 x 40 cm en leer je hoe je een groter werk (bijv. een portret) kunt maken. De 5 lessen zijn naar eigen wens in te plannen op de workshopdata onderaan deze pagina.
*) De eenmalige workshop en masterclass kunnen tegelijkertijd gevolgd worden, dus het gezelschap is soms gemengd.

Masterclass 'Collage Maken'

155,-vanaf 01-01-'24
  • Maak in 5 lessen een collage van 30×40 cm

Locatie

De workshops zijn in mijn atelier (Rijksstraatweg 38a, Sassenheim), maar indien gewenst kan het ook op locatie (De evt. kosten voor de externe locatie en reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs).

Tip: Woon je niet in de regio, maar wil je wel graag een workshop volgen? Combineer het dan eens met een overnachting in de leuke B&B de Hoffstal’.


Geplande workshops Collage

Vanaf half september zullen er workshops gepland worden. Wil je alvast een plek reserveren, vul dan het formulier in op de contactpagina, dan krijg je bericht zodra er meer nieuws is.
Wil je in de tussentijd een workshop of teamuitje boeken, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Datum Tijd Plaatsen

Wat vinden de deelnemers

Ik vond het een leuke workshop, de uitleg was goed en Lisette hielp mee met tips als je vragen had. De collage is erg leuk geworden en ik kan thuis zelf verder aan de gang.

Super gezellige workshop met duidelijke uitleg…zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb een workshop gevolgd bij Lisette. Het was een leuke ervaring om op een andere manier een collage te maken dan ik normaliter doe (intuïtief). Een aanrader!