Als ik vrij schilder, gebruik ik veel kleur, het is nooit de intentie, maar zelfs als ik iets moet schilderen wat wit is, eindig ik met een uitgebreid kleurenpalet. Ik schilder graag dieren in groepen, omdat ik houd van de verschillende structuren in de huid. Maar ook portretten of landschappen zijn fijn om vast te leggen.

Bij een opdracht luister ik naar de wens van de opdrachtgever en ga vervolgens in mijn eigen stijl aan de slag. Een cadeau ter ere van een jubileum, afscheid op werk, een speciale leeftijd of een herinnering aan een dierbare, allemaal perfecte gelegenheden voor een mooi schilderij of tekening.

Hier vindt u een overzicht van alle door mij gemaakte schilderijen en tekeningen. Als u op de foto klikt krijgt u een uitvergroting en prijs te zien.

Alle vrije werken kunnen als reproductie op Steelprint besteld worden (met een maximum oplage van 10).

Het was liefde op het 1e gezicht, na het zien van dit doek. Het lijkt net alsof de olifanten elk moment van het doek kunnen wandelen. Ook de kleurensamenstelling is mooi, weer eens wat anders dan grijs.

Olifanten - In opdracht Acryl op doek 70 x 90

Onze zoon is fan van pinguïns. We hebben Lisette opdracht gegeven om voor zijn nieuwe kamer iets met dit thema te maken. Het is een prachtige eyecatcher geworden, er zit zelfs glow in the dark verf in. Als het donker is, lichten de contouren van de dieren op. Nogmaals dank!

Pinguïns - Verkocht Acryl op doek (60 x 60)

Dit prachtig gemaakte schilderij hangt bij mij in de woonkamer en is een echte blikvanger. Olifanten zijn normaal bruin/grijs van kleur, maar Lisette verstaat de kunst om met bijzondere kleurencombinaties het geheel een bijzondere uitstraling te geven. Dank je wel.

Moeder en kind - Verkocht Acryl op doek 30 x 40

Dit prachtige schilderij van mijn vader aan mijn moeder kunnen geven, voor moederdag. Woorden schieten tekort om goed te kunnen beschrijven hoe blij we ermee zijn en hoe mooi het is geworden!

Dick - In opdracht Acryl op canvas (30 x 40)

Geweldig portret van mijn vader. Ik heb dit portret gekregen na het overlijden van mijn vader en vind deze getekende versie mooier dan een foto. Dit kleine canvasdoekje heeft een mooie plek gekregen in onze woonkamer.

Portret - In opdracht - Acryl op doek (10 x 10)

Prachtige werken maakt Lisette. Een persoonlijke benadering, gecombineerd met veel talent, maakt een kunstwerk met je eigenverhaal!

Maurits - In opdracht - Acryl op canvas (30 x 40)