FAQ items aan het laden...
Webdesign2021-09-15T19:03:58+02:00

Digitaal visitekaartje

Een website is je digitale visitekaartje, het laat zien wie je bent en wat je doet, kortom het vertelt jouw verhaal. Je website moet informeren en verleiden. Op het moment dat een klant op jouw homepage belandt, beslist hij in gemiddeld 2 minuten of hij zich verder in jouw product wil verdiepen of dat hij weer van je site weggaat. Om die reden is webdesign belangrijk.

Ben je een (startende) ondernemer, een ZZP’er, een vereniging etc. Wil je graag een website, maar heb je niet de tijd of de zin om dit zelf te maken. Dan kan ik je hierbij helpen. Ik zet mijn creatieve talent in om voor jou een mooie website te ontwerpen en te bouwen.

WordPress

Ik maak WordPress websites. WordPress is een gemakkelijk te beheren systeem en werkt gewoon in je browser. Dus overal waar je internet hebt, kun je jouw WordPress website, blog of webshop beheren. Het voordeel voor jou als klant is, dat je het systeem in combinatie met mijn kant-en-klare handleiding zeer eenvoudig kan gebruiken. Zo kun je zelf na het bouwen, zonder extra kosten te maken, de content (teksten en afbeeldingen) op de website bijhouden.

Hoe ik werk

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek om te inventariseren wat je wensen zijn: Wie ben je, wat is je doel, wat wil je met je website uitdragen en bereiken. Op basis van de besproken wensen maak ik een plan en na akkoord, ga ik voor je aan de slag met bouwen. Binnen 1 week heb ik een conceptontwerp voor je gebouwd. Als alles naar wens is, zet ik de website voor je online.

0
In hoeveel dagen is de site klaar
Wat doe jij zelf2020-07-27T15:21:07+02:00
 • Jij bepaalt welke boodschap je wilt uitstralen met je website;
 • Je levert teksten aan voor de pagina’s;
 • Je levert beeldmateriaal (zoals bijv. logo) aan. Als je dit niet hebt, zoeken we samen online beeldmateriaal;
 • Je levert de huisstijl van je bedrijf aan  (lettertype, kleurcode RGB of Hex etc.).
Wat is inbegrepen2020-07-27T15:22:22+02:00
 • We maken samen de domeinnaam en hosting in orde (als dit nog niet geregeld is).
 • Ik bouw een website voor je die SEO vriendelijk is en responsive is, wat betekent dat de website zowel op een computer als op een mobiele telefoon goed werkt.
 • Je krijgt een handleiding om het onderhoud en de eenvoudige wijzigingen zelf te kunnen doen.
Hoe kun je een website laten maken2020-08-31T20:40:35+02:00

Neem contact met me op via de Contactpagina

Wat is niet inbegrepen2021-01-01T18:08:04+02:00
 • Het schrijven van de teksten voor de website
 • Een webshop
 • periodiek onderhoud van de site
 • Nieuwe (delen van) pagina’s of elementen toevoegen

Uiteraard is dit alles wel mogelijk. Samen bepalen we hoeveel support je nodig hebt, zodat ik hiervoor een prijsopgave kan maken.

Wat kost het2021-01-09T17:50:37+02:00

Afhankelijk van de hoeveelheid hulp, die je van me nodig hebt en het aantal uren wat dit in beslag zal nemen, ligt de prijs tussen  € 1.100,- en €1.800,-

 

Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de websites, die ik tot nu toe heb ontworpen en/of gebouwd.

Website Gildemeesters Bollenstreek.nl

Gildemeesters Bollenstreek

Website Highrise B.V.

Highrise design B.V.

Website Zuivelboerderij Pennings

Zuivelboerderij Pennings

Website Anita van Diemen Art

Anita van Diemen Art

Website Bolinline

Bolonline

Bijna in een ‘oogwenk’ stond mijn website www.highrise.nl begin dit jaar on-line. Een no-nonsense, strakke digitale etalage van wat mijn bedrijf voor haar klanten kan betekenen. Een belangrijke boodschap op een steeds belangrijker medium. Ik ben erg onder de indruk hoe Lisette dat voor mij heeft kunnen ontwerpen en bouwen. De site krijgt veel positieve response.

Wij waren op zoek naar een nieuwe website, die zou kunnen voldoen aan al onze nieuwe wensen. Lisette heeft dit zeer vakkundig en snel voor ons gemaakt. We zijn zeer tevreden!

Fijn om met jou en Buro Grafika samen te werken Lisette. En wat een mooi resultaat!

Mijn verouderde website, die ik ooit zelf gemaakt had moest nodig eens vernieuwd worden naar mijn wensen van deze tijd. De prettige samenwerking, jouw vakkundige adviezen en tips hebben er voor gezorgd dat mijn site weer snel online was en dat ik super tevreden ben. Heel mooi gedaan, Lisette.
Ga naar de bovenkant