Workshop ‘Collage’

Iedereen die een workshop heeft gevolgd, verzucht “ik wist niet dat het zo leuk was!”.
Een workshop collage maken duurt 2,5 uur. In deze tijd leer je een eenvoudige collage te maken. Alle materialen (canvasdoek 18×24 of 20×20 cm, tijdschriften, lijm etc.) zijn aanwezig. Misschien heb je iets wat speciaal voor je is, zoals bijv. een foto, een tekst of afbeelding uit een tijdschrift of krant, die bij je past, jouw favoriete tijdschrift etc. Wanneer je dit meeneemt kun je het gebruiken in je collage en er zo een persoonlijk verhaal van maken.

Kosten: Een enkele workshop €35,- p.p.

Vlinder - €50,- Collage (19 x 19)

Masterclass ‘Collage’

In de masterclass van 4 lessen maak je een collage van 30 x 40 cm en leer je hoe je een groter werk (bijv. een portret) kunt maken. De 4 lessen zijn naar eigen wens in te plannen op de workshopdata onderaan deze pagina.

Masterclass 'Collage Maken'

120,-vanaf 01-01-'24
  • Maak in 4 lessen een collage van 30×40 cm

Locatie

Ik verzorg workshops op een aantal vooraf bepaalde data. Daarnaast verzorg ik op aanvraag ook workshops op andere gewenste data of locaties. Tot maximaal 6 personen kan de workshop bij mij in Sassenheim, plaatsvinden. Als de groep groter is, doe ik dit op locatie, wat betekent dat ik bij jou op het bedrijf, het clubhuis of thuis kom. (let op: de evt. kosten voor de externe locatie en reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs).

Tip: Woon je niet in de regio, maar wil je wel graag een workshop volgen? Combineer het dan eens met een overnachting in de leuke B&B de Hoffstal’.


Geplande workshops Collage

Hieronder vind je de workshopdata in het voorjaar (tot en met april) 2024. Alle workshops vinden plaats op woensdagochtend op de Rusthofflaan 34 in Sassenheim. Na de zomervakantie zullen er meer workshops plaatsvinden op andere dagen.
*) De eenmalige workshop en masterclass kunnen tegelijkertijd gevolgd worden, dus het gezelschap is soms gemengd.

Datum Tijd Plaatsen
13 mrt 9:30-12:00 uur
20 mrt 9:30-12:00 uur
27 mrt 9:30-12:00 uur
10 apr 9:30-12:00 uur 3
17 apr 9:30-12:00 uur 3
24 apr 9:30-12:00 uur 3
     
     
     

Wat vinden de deelnemers

Ik vond het een leuke workshop, de uitleg was goed en Lisette hielp mee met tips als je vragen had. De collage is erg leuk geworden en ik kan thuis zelf verder aan de gang.

Super gezellige workshop met duidelijke uitleg…zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb een workshop gevolgd bij Lisette. Het was een leuke ervaring om op een andere manier een collage te maken dan ik normaliter doe (intuïtief). Een aanrader!