Welke gegevens verwerkt Mix up Art?

Factuur

Deze gegevens verwerkt Mix up Art als je een kunstwerk koopt of workshop afneemt:

  • Naam
  • Adres
  • Afgenomen product

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Contactformulier

Als u gebruik maakt van het contact formulier, bewaren wij de gegevens voor een bepaalde periode voor het verlenen van service. De ingezonden informatie wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Mix up Art gebruikt cookies om de website te laten functioneren en om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website (analytische cookies).

Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics en Jetpack. Deze cookies verzamelen – voor zover mogelijk geanonimiseerd – informatie over het gebruik van onze website. Je kunt het gebruik van cookies uitschakelen in de instellingen van de browser.

 

Hoe lang wordt data bewaard

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.  Data van contactformulieren en statistieken worden voor 1 jaar bewaard en gegevens mbt klant aankopen voor 10 jaar.

Inzagerecht en klachtrecht

Ben je klant van Mix up Art of heb je persoonsgegevens met ons gedeeld? Dan heb je het recht om deze persoonsgegevens in te zien, aan te passen en/of te verwijderen. De door jou ingevulde persoonsgegevens kunt u opvragen. Zijn er vragen, specifieke verzoeken of klachten? Neem dan contact met ons op via info@mixupart.nl. Je hebt ook recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons