“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn” – George Eliot (1819-1880)

Lisette Hogewoning aan het werk

Mijn naam is Lisette Hogewoning. Tekenen en schilderen zijn altijd in mijn leven aanwezig geweest. In 2016 heb ik besloten om mijn baan, die veelal bestond uit analyse, procesbegeleiding en Lean Six Sigma training los te laten en mijn creatieve hart te gaan volgen. Sindsdien ben ik aan het werk als zelfstandig kunstenaar en webdesigner.

Ik heb de opleiding tekenen & schilderen op de Wackers Academie in Amsterdam gevolgd.

In juli 2017 heb ik de ‘Baalbergen aanmoedigingsprijs‘ en de ‘Zilveren Penseel’ gewonnen. In 2019 ben ik geselecteerd door het Rijksmuseum om mee te doen met de ‘Lang leve Rembrandt’ expositie.

Activiteiten:

Wilt u mijn werk van dichtbij bekijken, klik op de button hiernaast voor de meest recente expositie.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Lisette heeft voor ons een prachtige collage gemaakt van onze zoon Mart, een bijzonder lief kind. De collage klopt, in alle stukjes, teksten en foto’s zie ik Mart. Het geheel is fantastisch. Ik krijg er altijd een glimlacht van op mijn gezicht, als ik er naar kijk. Heel waardevol!

Irene - In opdracht - Collage (50 x 50)

Het was liefde op het 1e gezicht, na het zien van dit doek. Het lijkt net alsof de olifanten elk moment van het doek kunnen wandelen. Ook de kleurensamenstelling is mooi, weer eens wat anders dan grijs.

Olifanten - In opdracht Acryl op doek 70 x 90

Onze zoon is fan van pinguïns. We hebben Lisette opdracht gegeven om voor zijn nieuwe kamer iets met dit thema te maken. Het is een prachtige eyecatcher geworden, er zit zelfs glow in the dark verf in. Als het donker is, lichten de contouren van de dieren op. Nogmaals dank!

Pinguïns - Verkocht Acryl op doek (60 x 60)

Persoonlijk, bijzonder, uniek, treffend.
Een prachtig geschenk, deze collage. Iedere keer dat je kijkt, ontdek je weer iets nieuws.

Irene - In opdracht - Collage (50 x 50)