Op zoek naar een leuk teamuitje of ontspan moment? Denk dan eens aan een workshop ‘Collage maken’.

Er staan meerder collage workshops door het hele jaar ingepland *). Daarnaast is het mogelijk om een workshop te boeken voor een groep/bedrijf op het moment, dat het u schikt. Deze workshop wordt vaak op locatie gegeven. (minimum aantal personen: 5)

Een collage is een kunstvorm, die gebruik maakt van beelden en woorden van anderen, voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Je begint met een stapeltje tijdschriften, begint lekker te bladeren, te scheuren en schuiven tot je de compositie hebt, die je wilt. Zo ontstaat er vanzelf een heel eigen verhaal. Tijdens een workshop ‘Collage maken’ maak je onder begeleiding van Lisette een collage van 20×20 cm. De materialen zoals het doek, tijdschriften en lijm worden verzorgd, maar het staat vrij om knipsels, foto’s en andere zaken mee te nemen, die je erin wilt verwerken.

NIEUW: je kunt nu ook een masterclass collage volgen. In deze masterclass van 4 lessen maak je een collage van 30 x 40 cm en leer je hoe je bijv. een portret kunt maken. De 4 lessen zijn naar eigen wens in te plannen op de gepubliceerde workshop data.

Wees er snel bij, want vol=vol!

*) bij onvoldoende inschrijvingen krijgt u uiteraard tijdig een bericht en bekijken we of er een alternatieve datum past.

Pump - €50,- / Collage op Canvas 18 x 24

Kijk voor de data op de speciale ‘Workshop’ pagina.