In Warmond is ‘Gluren bij de Buren’ tijdens de Kunstweek Warmond​ een bekend fenomeen: de Dorpsstraat als galerie. Achter de ramen aan de Dorpsstraat is allerlei werk van kunstenaars uit de regio te bewonderen. Het thema van deze kunstweek is ‘Jan Steen’.Mijn werk ‘Vers uit de oven’ is van 2 nov t/m 17 nov te zien in de etalage van Ammerlaan de Bakkers​ (dorpsstraat 13).

De werken van Jan Steen ogen van veraf in 1e instantie druk en rommelig, maar als je beter en van dichtbij kijkt, zie je een werk wat met veel precisie en vakkundig geschilderd is. Bij mijn collages werkt het precies andersom; als je van dichtbij kijkt, lijkt het een rommelig geheel, maar als u een stapje achteruit doet en wat afstand neemt, wordt het één geheel en zie je de afbeelding.
Zowel de werken van Jan Steen, als mijn collages vertellen een verhaal, soms met een knipoog naar de realiteit.

Op zaterdag 2 november om 16:00 is er een gratis rondleiding langs de werken. Het verzamelpunt is op het pleintje van De Oude School en de galerieën Het Oude Raadhuis en De Pomp. Aanmelden is niet nodig
Vanaf 8 december is er bij Galerie de Pomp een expositie met het thema: Jan Steen. Daar zal ook een collage van mij te zien zijn.

Jan Steen - € 375,- Collage (30 x 40)