Van 06 februari t/m 6 mei is de expositie ‘Diversity’ van de Sassenheimse kunstenaars Sonja van Egmond en Lisette Hogewoning te bezichtigen in revalidatiecentrum Basalt in Leiden.

Op de meeste kunstopleidingen word je geadviseerd om je eigen stijl te vinden en deze te ontwikkelen, zodat je als kunstenaar herkenbaar bent. Maar wat nu als je meerdere stijlen en disciplines leuk vindt? In de expositie ‘Diversity’ bundelen Sonja van Egmond en Lisette Hogewoning hun krachten en laten zien dat je je als kunstenaar niet in een hokje hoeft te laten stoppen, maar gewoon moet maken waar je hart ligt. Op deze expositie vind je: foto’s, collages, schilderijen en tekeningen met maar 1 overeenkomst; ze zijn allemaal met passie gemaakt.

Sonja van Egmond beheerst meerdere disciplines: schilderen, tekenen en fotografie. Haar liefde en gevoel voor beeld komen tot uiting in deze kunstvormen. Dierenportretten zijn haar specialisme, daarnaast zijn andere onderwerpen een welkome afwisseling. Thema’s verstilling, vergankelijkheid, soberheid en natuur spelen een rol in haar vrije werk.

Lisette Hogewoning maakt voornamelijk collages, opgebouwd uit beeldmateriaal en teksten, die allen iets met het onderwerp te maken hebben. Haar kunstwerken vertellen een verhaal door alle persoonlijke details, die je erin terugvindt. Daarnaast schildert en tekent zij ook.Dit werk is ook onderdeel van de expositie.

Revalidatiecentrum Basalt biedt houvast aan diegenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoening. De expositie is daar van 06 februari t/m 03 mei tijdens openingstijden te bezichtigen op de 1e verdieping rondom het restaurant en in de 2 aangesloten gangen. Ga gerust eens langs

Revalidatiecentrum Basalt, Wassenaarseweg 501, Leiden.

Meer informatie: www.mixupart.nl | www.sonjavanegmond.nl