WELKOM

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk kado, relatiegeschenk of herinnering aan een dierbare? Een collage is een kunstvorm, die gebruik maakt van beelden en woorden van anderen voor het creëren van een nieuwe compositie. Ik maak hele persoonlijke collages, opgebouwd uit van alles wat met het onderwerp te maken heeft. Mijn collages vertellen een verhaal. Elke keer zie je iets nieuws, terwijl het één beeld is.

Bekijk hieronder wat ik allemaal voor u kan betekenen.
Of ga direct naar de galerij

Galerij
Divers view - € 550,- Collage (50 x 50)

Persoonlijke collage

Een collage is een kunstvorm, die gebruik maakt van beelden en woorden van anderen voor het creëren van een nieuwe compositie. Je begint met een stapel tijdschriften, begint te bladeren, te scheuren en te schuiven tot je bij het beeld komt, wat je hebben wilt. In een collage zie je soms kreukels en de witte scheurranden, die horen erbij. Ik maak hele persoonlijke collages, wat betekent dat ik de persoon (of het object) eerst beter moet leren kennen d.m.v. een gesprek.

Lees meer

Schilderijen

Als ik vrij schilder, gebruik ik veel kleur, het is nooit de intentie, maar zelfs als ik iets moet schilderen wat wit is, eindig ik met een uitgebreid kleurenpalet. Ik schilder graag dieren in groepen, omdat ik houd van de verschillende structuren in de huid. Maar ook de gewone dingen in het leven zijn aantrekkelijk om vast te leggen. Bij een opdracht luister ik naar de wens van de opdrachtgever en ga vervolgens in mijn eigen stijl aan de slag. Voorbeelden van mijn werk zijn te zien in de galerij.

Lees meer

Workshop

Een workshop collage maken of schilderen op doek of steigerhout duurt 2,5 uur. Ik doe dit op locatie, wat betekent dat ik bij u op het bedrijf, het clubhuis of thuis kom. Tot maximaal 6 personen kan de workshop ook bij mij plaatsvinden. Tijdens de workshop beplakt u een canvas doek van 20 x 20 cm of 18 x 24 cm. Materialen zoals tijdschriften en lijm worden door mij verzorgd, maar het staat vrij om zelf knipsels, foto’s en andere zaken mee te nemen, die u erin wilt verwerken.

Lees meer
Steelprint 'Afrika'

Steelprint

Het is ook mogelijk om een reproductie van één van mijn schilderijen of collages op Metal print aan te schaffen. Deze reproducties bestaan uit een 1,5 mm dunne plaat aluminium met een coating. Hier is met een speciale techniek de afbeelding van het originele schilderij op aangebracht. De reproducties zijn waterbestendig, dus ook uitstekend geschikt om buiten in de tuin te hangen. De kras-, water- en UV-bestendige coating biedt naast bescherming nog een ander voordeel.

Lees meer