Workshop ‘Collage maken’ bij woonwinkel Baalbergen

CategoriesAlgemeen
Workshop ‘Collage maken’ bij woonwinkel Baalbergen

Van 12 februari tot en met 30 april 2019 exposeer ik bij woonwinkel Baalbergen in Katwijk. In deze tijd wil ik een aantal workshops gaan verzorgen. Je kunt dan in deze mooie winkel omringt door mijn schilderijen, zelf je eigen collage gaan maken.

Wat doen we

Collage: We beplakken een canvas doek (20 x 20 of 18 x 24 cm). De materialen zoals tijdschriften en lijm worden door mij verzorgd, maar het staat vrij om zelf knipsels, foto’s en andere zaken mee te nemen, die u erin wilt verwerken.

Data *)

zaterdag 13 april
11:00-13:30 uur
nog 5 plaatsen vrij

 

*) het minimum aantal deelnemers is: 4. Wanneer er onvoldoende deelnemers zijn, ontvang u 1 week vooraf een bericht en kijken we of u ook op 1 van de andere data kunt.

Als u wel een workshop wilt volgen, maar niet kunt op zaterdag, neem dan vrijblijvend contact met me op om te bekijken of we het op een andere dag kunnen organiseren.

Kosten workshop

€30,- p.p.

Wil je meer informatie of de workshop boeken, neem gerust contact met me op