Remember Me

CategoriesAlgemeen
Remember Me
[:nl]RememberMe.nl is een onafhankelijk online uitvaart- & rouwmagazine met inspirerende artikelen, nieuwe trends, praktische tips en bijzondere bedrijven op het gebied van overlijden, uitvaart en rouw. Samen met hun partners helpen ze mensen om van het afscheid een mooi moment te maken. Daarnaast geven ze advies over het verwerken van verdriet wat onlosmakelijk met overlijden is verbonden.

Dagelijks schrijven ze op hun website artikelen bomvol inspiratie en tips op het gebied van uitvaart & rouw, schotelen ze je ideeën voor om je afscheid op een persoonlijke manier in te richten en brengen ze je op de hoogte van bijzondere bedrijven in de uitvaart- & rouwbranche.

Een aantal thema’s die op de site aan bod komen zijn:

  • Hoe wil jij herinnerd worden na je overlijden?
  • Hoe zorg je ervoor dat het afscheidsmoment en de uitvaart mooi & persoonlijk zijn?
  • Hoe ga je om met rouw & verdriet?

Op 9 april 2017 hebben ze de eerste funeral fair georganiseerd in de van Nelle fabriek in Rotterdam, ruim 150 bedrijven, die iets kunnen betekenen in het proces rondom overlijden waren hier te vinden. Het was een overweldigend succes.

Sinds oktober 2017 ben ik een jaar lang partner van Remember Me geweest. De samenwerking is gestopt, omdat het voor mij niet opleverde wat ik had gehoopt. Desondanks blijf ik het een hele mooie site vinden. Wil je meer lezen over Remember Me, klik hier.
Collage als herinnering aan een dierbare[:]