Een collage als herinnering aan een dierbare

De reacties op mijn collages zijn tot nu toe overweldigend. Doordat er zoveel in verwerkt is van de persoon zelf, geeft het nog meer van iemands persoonlijkheid weer dan een foto. Ik werd geattendeerd op het feit, dat dit ook mooi kan zijn als herinnering aan een overleden vriend of familielid. Op deze manier kun je jouw geliefde op een bijzondere manier herinneren, hoe hij/zij was, de fijne dagen en goede momenten. Als je een andere herinnering dan een portret zou willen, bijvoorbeeld een vlinder met daarin allerlei persoonlijke dingen verwerkt, is dit ook mogelijk.

Met dit idee ben ik aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een mooie folder, die nu ligt bij verscheidene uitvaartbegeleiders in de regio duin- en bollenstreek, zoals

Dunweg Uitvaart heeft een verwijzing naar mijn werk opgenomen op de inspiratiepagina van hun website.

Ik ben natuurlijk ontzettend blij en trots dat ik deze kans krijg en hoop van harte dat ik mensen hiermee blij mag maken.

Prijzen collage op canvas doek: klik hier

Heeft u interesse in of vragen over een collage, neem dan gerust contact met me op.
Meer collages