“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn” – George Eliot (1819-1880)

Mijn naam is Lisette Hogewoning. Tekenen en schilderen zijn altijd in mijn leven aanwezig geweest. Toen ik klein was, kleurde ik liever, dan dat ik met poppen speelde. Op de middelbare school ontdekte ik mijn liefde voor tekenen en koos ik het vak in mijn eindexamenpakket.

Ik kreeg een leuke baan bij een internationale alarmcentrale, waardoor mijn creativiteit naar de achtergrond verdween. Toen mijn jongste kind in 2011 naar de basisschool ging, besloot ik het schilderen weer op te pakken en heb ik 6 jaar lessen gevolgd bij de volksuniversiteit Teylingen.

In 2016 heb ik besloten om mijn baan, die veelal bestond uit analyse, procesbegeleiding en Lean Six Sigma training los te laten en mijn creatieve hart te gaan volgen. Momenteel volg ik de basisopleiding (3e jaar) tekenen & schilderen op de Wackers Academie in Amsterdam.

In juli 2017 heb ik de ‘Baalbergen aanmoedigingsprijs‘ en de ‘Zilveren Penseel’ gewonnen.

Ik ben lid van:

Ik ben partner van:

Naast vrij werk, maak ik ook graag werk in opdracht.

“Eigenlijk vind ik alles leuk om te doen; schilderen met acrylverf, inkt of aquarel, tekenen met potlood, grafietstift of pastelkrijt en het plakken van foto’s, knipsels etc. in een collage. Deze afwisseling van technieken houdt het spannend voor mij en om die reden heet mijn bedrijf dan ook: ‘Mix up Art’.”